X-LITE X1005 Ultra Carbon az X-lite új, felső kategóriás felnyitható sisakjának csúcsváltozata. A szénszálas szerkezetnek köszönhetően könnyebb és erősebb, mint az alapváltozat. A 2021-től fokozatosan életbelépő ECE 22-06-os szabványnak megfelelő, új fejlesztésű modell. Intenzív újratervezés eredménye, amely során a Nolan és az X-lite minden tapasztalatát felhasználták. Az elegáns, dinamikus dizájnt a látható szénszálas szerkezet teszi lenyűgözővé. Belseje kiváló technikai tulajdonságok sorát rejti. Az X-LITE X1005 Ultra Carbon biztos választás azok számára, akik csak a legjobbal érik be. Héja szénszálas trikompozit anyagból három méretben készül, hogy a lehető legkisebb és legkönnyebb legyen a különböző méretkategóriákban. P/J dupla homologizációval rendelkezik, vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén.

Karcálló, ultra széles plexije kiváló kilátást biztosít. PINLOCK® belső lencséje gátolja a plexi párásodását. LEXAN® alapanyagú, beépített VPS napszemüvege UV400-as fényvédelemmel óvja a szemeket. Állvédője ellipszis pályán mozog, hogy felnyitott állapotban kisebb legyen a légellenállása. Exkluzív kétlépcsős állvédő-nyitó mechanizmusa a középen elhelyezett gomb segítségével kesztyűben, egy kézzel is könnyen kezelhető és megakadályozza a véletlen felnyitást (DUAL ACTION). A szoros illeszkedés és a tökéletes kilátás érdekében a bélése a különböző fejformákra állítható (LPC – Liner Positioning Control). Aktívszénszálas, hálós szerkezetű bélése (Carbon Fitting) a levegőáramlás hatékony segítésével biztosítja a fej hűtését és szárazon tartását. Egy darabból készülő, polisztirol töltetű arcpárnái a hagyományos megoldásokhoz képest egyenletesebb és biztosabb támasztást nyújtanak. Huzatuk levehető és mosható. Az arcpárnákban kialakítható (és visszaalakítható) mélyedések szemüveg viselését is kényelmessé teszik.

Az arcpárnákba integrált állszíjak kivehetők és moshatók. Állszíja MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé. N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, a B902 X és B601 X modulokkal kompatibilis. Elérhető méretek: XXS–XXXL

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Oldalsáv megnyitása
kék
sárga

X-LITE X1005 ULTRA CARBON POWERTRAIN N-COM FLIP

Original price was: 288 000 Ft.Current price is: 230 400 Ft.
piros

X-LITE X1005 ULTRA CARBON 50TH ANNIVERSARY N-COM FLIP

Original price was: 288 000 Ft.Current price is: 230 400 Ft.
fehér
sárga

X-LITE X1005 ULTRA CARBON FIERY N-COM FLIP

Original price was: 280 000 Ft.Current price is: 224 000 Ft.
fehér

X-LITE X1005 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM FLIP

Original price was: 272 000 Ft.Current price is: 217 600 Ft.
fehér

X-LITE X1005 ELEGANCE N-COM FLIP

Original price was: 220 000 Ft.Current price is: 176 000 Ft.