Általános Tájékoztató a Szervizelésről

Üzletünkben a motoros felszereléseket forgalmazó boltok piacán szinte egyedülállóként bukósisak szerviz is működik. Szakértő kollégáink az általános tanácsadás mellett vállalják többek között:

– A megvásárolt kommunikációs rendszerek beszerelését
– Általános szaktanácsadást
– Szoftverfrissítést
– Kommunikációs rendszerek összehangolását
– Sérült sisak bevizsgálását
– Garanciális és nem garanciális javításokat
– Kisebb sérülések javítását

A szerelésre és egyéb munkálatokra behozott sisakokat csak megtisztított állapotban áll módunkban átvenni!

Szerviztarifák

– Egy munkaegység 500 Ft + Áfa, amely 5 perc ráfordítást tartalmaz.
– Nálunk vásárolt sisak és a belevaló gyári, típusspecifikus kommunikációs rendszer együttes vásárlása esetén a beszerelés díjmentes, a szerviz leterheltségétől függően azonnal, vagy legkésőbb 2 munkanapon belül teljesítjük.
– Közvetlenül nálunk vagy viszonteladó partnereinken keresztül vásárolt termékek esetében a garanciális ügyintézés díjmentes, amelyhez az érvényes garanciát igazoló szelvény, valamint a gyári csomagolás megléte szükséges. Ezek hiányában a garanciát a gyár felé nem tudjuk érvényesíteni, így a javítás díja és az alkatrész fizetendő.
– Nem az EuroMotor által importált, vagy valamelyik hivatalos viszonteladója által értékesített terméknél, érvényes garanciát igazoló szelvény, valamint a gyári csomagolás megléte esetén ügyviteli és esetlegesen szállítási költséget számolunk fel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan hozzam be a sisakomat a szervizbe?

A bukót minden esetben kívül-belül megtisztított, higiénikus állapotban add oda kollégáinknak. Amennyiben módod van rá, ne a fejedről add oda az éppen viselt darabot, hanem – ha motorral érkezel – külön hozd el a javítandó terméket.

Mennyi ideig tart a javítás?

Általánosan érvényes szabály nincs erre, ez minden esetben az adott feladat vagy javítás nagyságától függ. Például egy sisakkommunikációs rendszer beszerelése nem vesz többet igénybe fél óránál, ez és a kisebb munkák általában a helyszínen megvárhatók. Az időtartam hossza természetesen függ kollégáink leterheltségétől is – a motoros szezonban előfordulhat, hogy feltorlódnak a munkák, így nem tudják azonnal elvállalni a szerelést. Ez esetben itt kell hagynod a bukósisakot nálunk, és másnap (vagy megbeszéléstől függően pár nap múlva) visszajöhetsz érte.

Használati utasítások

A magyar nyelvű használati utasításokat csak a nálunk vásárolt termékekkel együtt áll módunkban átadni.