SCHUBERTH sisakhoz – SC1 Standard kommunikációs modul
Új funkciókat kapott, tökéletesen integrálható és teljesen láthatatlan. Motorozás közben telefonálhatsz, zenét hallgathatsz, beszélgethetsz az utasoddal vagy akár három motorostársaddal. Ehhez csak egy egyszerű mozdulattal a sisak hátulján kialakított helyre kell pattintanod a kommunikációs modult. Más dolgod nincs, mivel a mikrofon, a fejhallgató és a vezetékezés gyárilag a sisakok része.
A finomított hangerő-szabályzónak köszönhetően kristálytiszta hangot produkál a rendszer, amelynek a működtetése a személyre szabható menünek köszönhetően egyszerűbb, mint valaha.
Az SC1 Standard SCHUBERTH sisakokhoz egyszerre két Bluetooth®-os eszközzel kommunikál, így a navigációs rendszer utasításairól akkor sem maradsz le, ha egyébként zenét hallgatsz vagy éppen telefonon beszélgetsz.
Felejtsd el a külső zajokat – Advanced Noise Control™ rendszere drasztikusan csökkenti a szél és az út zajait anélkül, hogy a környezeted észlehetőségét megváltoztatná. Akkuja kilenc óra beszélgetési időt bír, ami bőven elegendő egy kiadós túra során is.
Nálunk vásárolt bukósisak vagy gyári, típusspecifikus kommunikációs rendszer vásárlása esetén a beszerelés díjmentes.
A szerviz leterheltségétől függően azonnal, vagy legkésőbb 2 munkanapon belül teljesítjük.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Oldalsáv megnyitása