X-LITE X1005 ELEGANCE N-COM FLIP

191 000 Ft

Az X-lite felső kategóriás felnyitható sisakjának legújabb generációja. A 2021-től fokozatosan életbelépő ECE 22-06-os szabványnak megfelelő, új fejlesztésű modell. Intenzív tervezés, amely során a Nolan és az X-lite minden tapasztalatát felhasználták. Az elegáns, dinamikus dizájn kiváló technikai tulajdonságok sorát rejti. Biztos választás azok számára, akik magasra teszik a mércét.

Cikkszám:X-1005-ELE-NC
Törlés
Tömeg 0.0000 kg
szín

fehér

méret

2XS, L, M

Márka

Cikkszám: X-1005-ELE-NC Kategória:

X-LITE X1005 ELEGANCE N-COM FLIP

Héja szénszálas erősítésű kompozit anyagból készül három méretben, hogy a lehető legkisebb és legkönnyebb legyen a különböző méretkategóriákban.

P/J dupla homologizációval rendelkezik, vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén.

Karcálló, ultra széles plexije kiváló kilátást biztosít.

PINLOCK® belső lencséje gátolja a plexi párásodását.

LEXAN® alapanyagú, beépített VPS napszemüvege UV400-as fényvédelemmel óvja a szemeket.

Állvédője ellipszis pályán mozog, hogy felnyitott állapotban kisebb legyen a légellenállása.

Exkluzív kétlépcsős állvédő-nyitó mechanizmusa a középen elhelyezett gomb segítségével kesztyűben, egy kézzel is könnyen kezelhető és megakadályozza a véletlen felnyitást (DUAL ACTION).

A szoros illeszkedés és a tökéletes kilátás érdekében a bélése a különböző fejformákra állítható (LPC – Liner Positioning Control).

Aktívszénszálas, hálós szerkezetű bélése (Carbon Fitting) a levegőáramlás hatékony segítésével biztosítja a fej hűtését és szárazon tartását.

Egy darabból készülő, polisztirol töltetű arcpárnái a hagyományos megoldásokhoz képest egyenletesebb és biztosabb támasztást nyújtanak. Huzatuk levehető és mosható.

Az arcpárnákban kialakítható (és visszaalakítható) mélyedések szemüveg viselését is kényelmessé teszik.

Az arcpárnákba integrált állszíjak kivehetők és moshatók.

Állszíja MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé.

N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, a B902 X és B601 X modulokkal kompatibilis.

Elérhető méretek: XXS–XXXL