Duplán crossover a NOLAN N70-2 X sisakja. Hiszen azon túl, hogy az állrész eltávolításával egy mozdulattal nyitottá alakítható, az országúti és az off-road sisakok tulajdonságait is egyesíti. Az állrész, a plexi és a napellenző sild külön-külön eltávolítható így a sisak összesen nyolcféle variációban használható. Nehéz elképzelni olyan stílust vagy helyzetet, amihez ez a sisak nem tud alkalmazkodni!

A golyóálló „üveg” gyártásához használt extra erős LEXAN EXL anyagú héja két méretben készül. P/J dupla homologizációval rendelkezik, vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel. Karcálló, ultra széles plexije kiváló kilátást tesz lehetővé. Kiviteltől függően PINLOCK® páramentesítő belső lencse is jár hozzá. LEXAN alapanyagú, beépített VPS napszemüvege UV400-as fényvédelemmel óvja a szemeket.
Kivehető és mosható, dupla sűrűségű, mikroperforált anyagból készített Clima Comfort bélése és az AIRBOOSTER szellőzőrendszer tökéletes hűtést és maximális komfortérzetet biztosít extrém körülmények között is. Nyakpárnája szintén kivehető és mosható, sőt kivételes állítórendszerének köszönhetően viselőjéhez igazítható bármilyen motorozási stílus esetén.

A bélésbe integrált – kivehető és mosható – állszíj MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható az, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé. A NOLAN N70-2 X sisakot N-Com kommunikációhoz előkészítették, a B902L R, B902 R, B601 R, ESS – MCS III R rendszerekkel kompatibilis.

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Oldalsáv megnyitása