Az N80-8 a motoros bukósisak a Nolan zárt sisakcsaládjának csúcsmodellje. A nagy sikerű, rekord eladásokat produkáló Nolan N87-es utódja, amely a márka 50. évfordulójára ünnepi dekort kapott. Első osztályú tulajdonságai bármilyen helyzetben kiválóan használható sisakká teszik városban és országúton is.
Héja a golyóálló plexik alapanyagából, extra erős LEXAN™-ból készül.
Két héjméretben gyártják, hogy a legtöbb méretosztályban a lehető legkisebb és legkönnyebb lehessen.
Szabadalmaztatott bélésállító rendszere (LPC) különböző fejformák esetén is komfortos viseletté teszi.
AIRBOOSTER rendszere a felső légbeömlőn keresztül hatékonyan hűti a fejtetőt, így maximális komfortérzetet biztosít extrém körülmények között is.
100%-ban újrahasznosított, környezetbarát alapanyagokból készített, innovatív, hálós szerkezetű Clima Comfort bélése kivehető és mosható.
Ultraszéles, karcálló plexije lecsukást egyszerűsítő behúzómechanikát kapott és Pinlock páramentes lencsével is felszerelték.

A szilikon szigeteléssel ellátott szélű (FSB – Full Silicone Border) Pinlock lencse feszessége kívülről állítható.
UV 400-as védelmet biztosító, karcálló és párásodást gátló, LEXAN™ alapanyagú beépített VPS-napszemüvege többállásos és egy gombnyomással felcsukható.
N80-8 a motoros bukósisak arcpárnái vészhelyzetben egy mozdulattal eltávolíthatók (NERS).
MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható az állszíja, ami minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé.
Arcpárnái szemüveg viseléséhez könnyen adaptálhatók és vissza is alakíthatók. Huzatuk egyszerűen levehető, így könnyen mosható.
N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészítették. B902L R, B902 R, B601 R, és a vészfékjelzést adó ESS modulokkal kompatibilis.
Az új, legmagasabb szintű ECE 22-06 szabvány alapján minősített termék.
5 év garancia jár hozzá.
Méretek: 2XS-3XL

 

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Oldalsáv megnyitása