X-LITE X1005 ULTRA CARBON DYAD N-COM FLIP

216 000 Ft

Az X-lite új, felső kategóriás felnyitható bukósisakjának csúcsváltozata. A szénszálas szerkezetnek köszönhetően könnyebb és erősebb, mint az alapváltozat. A 2021-től fokozatosan életbelépő ECE 22-06-os szabványnak megfelelő, új fejlesztésű modell. Intenzív újratervezés eredménye, amely során a Nolan és az X-lite minden tapasztalatát felhasználták. Az elegáns, dinamikus dizájnt a látható szénszálas szerkezet teszi lenyűgözővé. Belseje kiváló technikai tulajdonságok sorát rejti. Biztos választás azok számára, akik csak a legjobbal érik be.

Cikkszám:X-1005UC-DYA-NC
Törlés
Tömeg 0.0000 kg
szín

fekete

méret

L, M

Márka

Cikkszám: X-1005UC-DYA-NC Kategória:

X-LITE X1005 ULTRA CARBON DYAD N-COM FLIP

Héja szénszálas trikompozit anyagból három méretben készül, hogy a lehető legkisebb és legkönnyebb legyen a különböző méretkategóriákban.

P/J dupla homologizációval rendelkezik, vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén.

Karcálló, ultra széles plexije kiváló kilátást biztosít.

PINLOCK® belső lencséje gátolja a plexi párásodását.

LEXAN® alapanyagú, beépített VPS napszemüvege UV400-as fényvédelemmel óvja a szemeket.

Állvédője ellipszis pályán mozog, hogy felnyitott állapotban kisebb legyen a légellenállása.

Exkluzív kétlépcsős állvédő-nyitó mechanizmusa a középen elhelyezett gomb segítségével kesztyűben, egy kézzel is könnyen kezelhető és megakadályozza a véletlen felnyitást (DUAL ACTION).

A szoros illeszkedés és a tökéletes kilátás érdekében a bélése a különböző fejformákra állítható (LPC – Liner Positioning Control).

Aktívszénszálas, hálós szerkezetű bélése (Carbon Fitting) a levegőáramlás hatékony segítésével biztosítja a fej hűtését és szárazon tartását.

Egy darabból készülő, polisztirol töltetű arcpárnái a hagyományos megoldásokhoz képest egyenletesebb és biztosabb támasztást nyújtanak. Huzatuk levehető és mosható.

Az arcpárnákban kialakítható (és visszaalakítható) mélyedések szemüveg viselését is kényelmessé teszik.

Az arcpárnákba integrált állszíjak kivehetők és moshatók.

Állszíja MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé.

N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, a B902 X és B601 X modulokkal kompatibilis.

Elérhető méretek: XXS–XXXL