Ajándékutalvány 25.000 Ft

25 000 Ft

Cikkszám:AJU-25000
Tömeg 0.0000 kg
Cikkszám: AJU-25000 Kategória:

Ajándékutalvány 25.000 Ft

Testre szabott ajándékot keresel motoros rokonaid és barátaid számára? Térj be az EuroMotor motoros boltba, kérj egy stílusos ajándékkártyát, töltsd fel tetszőleges összeggel, csomagold be és add át.
Az ajándékozott biztosan örül majd, hiszen az összeget szabadon felhasználhatja Schuberth, X-lite, Nolan, Grex, N-Com, Spyke, TCX, Zandona, Kappa és Hevik termékek, illetve kiegészítők vásárlásakor az EuroMotor üzletében.
Az új ajándékkártya bevezetésével egyidőben frissült az EuroMotor törzsvásárlói rendszere is. A visszatérő ügyfelek vásárlásainak nyilvántartása ezentúl szintén plasztikkártyán történik. A törzsvásárlói rendszer lényege, hogy minél többet vásárol valaki az EuroMotor motoros boltban, annál nagyobb állandó kedvezményre lesz jogosult.
Ajándékkártya vásárlásakor az összeget természetesen ugyanúgy jóváírják a törzsvásárlói kártyán, mint bármely más termék esetében, vagyis az ajándékozással nemcsak a rokonok, barátok járnak jól, hanem az ajándékozó is. Az ajándékba adott EuroMotor kártyák pedig – az ajándékozott kérésére – később törzsvásárlói kártyaként használhatók.