Hírek, érdekességek

2022-es off road öltözet a SPYKE-tól

A SPYKE a legendás világverseny hivatalos partnereként DAKAR Official Partner logóval ellátott külön termékvonalat visz a legnagyobb igénybevétere tervezett öltözetei számára.
A termékcsalád idei újdonsága a SPYKE NAMIB XTR. Ami egyben visszatérő modell is, mert létezett egy korai elődje, amit eredetileg egy Dakaron induló csapatnak fejlesztettek ki.
Ebből adódóan a SPYKE NAMIB XTR igazi off-roadozásra való, protektoringgel és testre rögzíthető térdprotektorral használható ruha.
A kabát fontos elemei páldául a nyakvédő használatakor eltávolítható gallér, a lecipzározható ujjak, az állítható nyakvonal, a camel bag előkészítés és hogy a vízcső elöl és hátul is kivezethető.
Versenyzői génjeiről árulkodik még, hogy öt első (közülük kettő vízhatlan), egy belső, egy nagyméretű hátsó zsebe mellett egy átlátszó zsebet is kapott az alkaron az időbélyegző kártya számára.

A kabát és a nadrág is teljes egészében nagy szakítószilárdságú, Teflon®-nal kezelt 600 D poliészter anyagból készül.
X-STRETCH betétekkel a vállrészen a deréknál és a vádlikon.
A térdét aramidszálas belső erősítéssel is ellátták és a nadrág nadrágtartóval is kiegészíthető.
A kabát bősége tépőzárral állítható az al- és felkaron és a deréknál így a nadrág derékbősége két helyen is módosítható. A csukló és a gallér tépőzárral zárható, a hatékony szellőzésről négy első és két hátsó nyílás gondoskodik.

A passzív biztonság érdekében a kabát az ujjakon valamint a vállakon és a háton is kapott fényvisszaverő betéteket. A kézvédelem sem maradhatott ki az új off-road családból. A Namib XTR kesztyűket antibakteriális anyaggal bélelték, a tenyérükön MICRO FIBER NASH anyaggal erősítették meg, a csukló pedig neoprén betétek kapott. A kabát a Husqvarnákhoz illő kék, Hondákhoz és Gas Gas motorokhoz illő piros, illetve KTM-ekhez illő narancssárga színváltozatban kapható, a kesztyű ezeken kívül sima feketében is elérhető.

https://euromotor.hu/?s=SPYKE+NAMIB&post_type=product