Hírek, érdekességek

X-lite X-1005 és X-1005 ULTRA CARBON

X-1005 ULTRA CARBON – Megérkeztek az X-lite felsőkategóriás felnyitható sisakjai, a 2021-es X-1005, amely szénszálas, ULTRA CARBON változatban is elérhető.

Egyszerre elegáns és dinamikus designnal fordul rá az újévre és az elődje kiváló technikai tulajdonságait örökíti tovább, kiegészítve az exluzív bélésállító-rendszerrel. (LPC – Liner Positioning Control), ami a szoros illeszkedés és a tökéletes kilátás érdekében a fejformához igazítható. Három héjméretben készül, hogy a sisak a lehető legkisebb és legkönnyebb legyen a különböző méretkategóriákban. P/J dupla homologizációval rendelkezik – vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, így a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén. A légellenállás csökkentése érdekében ellipszis pályán mozgó állvédő mechanikája Dual Action rendszerű, ami az akaratlan felnyitást és a véletlen lecsapódás esélyét is kizárja. Az állszíj kétkaros Microlock2 csatja pedig dupla biztosítékot jelent a kioldódás ellen. Innovatív hálós szerkezetű, antisztatikus bélése (Carbon Fitting Racing Experience) segíti a szellőzést és szárazon tartja a fejet. Arcpárnái szemüveg viselését is kényelmessé teszik, borításuk leszedhető és mosható. Ultra széles, karcálló plexije kívülről állítható páramentesítő PINLOCK® lencsét kapott. Amely széleinek lezárása (Full Silicone Border – FSB) növeli a két plexi között létrejövő légkamra méretét és így hatékonyságát is. LEXAN™ alapanyagú, karcálló. Beépített napszemüvege UV400-as védelemmel készül, több pozícióba állítható (VPS) és egy mozdulattal felcsukható. Kommunikációs rendszer fogadására előkészítve kerül ki a gyárból.

Az új generációs N-COM B902 X és B601 X modulokkal egyszerűen kiegészíthető. Az X-1005 191.000 Ft- ért, az X-1005 ULTRA CARBON pedig kiviteltől függően 241.500 –248.500 Ft-os áron kapható az EuroMotornál.

X-LITE X1005 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM FLIP