NOLAN N90-3

NOLAN N90-3 felnyitható bukósisak

A NOLAN belépő szintű felnyitható sisakja igényes műszaki tartalommal. Új fejlesztésű, a 2021-től fokozatosan életbelépő ECE 22-06-os, legújabb szabványnak megfelelő modell, a sorozat ötödik generációja. Motorra és robogóra is kiváló választás.

Héja a golyóálló „üvegek” alapanyagaként ismert extra erős LEXAN®-ból készül.

P/J dupla homologizációval rendelkezik, vagyis a zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén.

Karcálló, ultra széles plexije kiváló kilátást biztosít.

Kiviteltől függően PINLOCK® páramentesítő belső lencse is jár hozzá.

LEXAN® alapanyagú, beépített VPS napellenzője UV400 fényvédelemmel óvja a szemeket.

Exkluzív kétlépcsős állvédő-nyitó mechanizmusa a középen elhelyezett gomb segítségével kesztyűben, egy kézzel is könnyen kezelhető és megakadályozza a véletlen felnyitást (DUAL ACTION).

Clima Comfort bélése kivehető és mosható.

AZ AIRBOOSTER rendszer a felső légbeömlőn keresztül hatékonyan hűti a fejtetőt, így maximális komfortérzetet biztosít extrém körülmények között is.

MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható az állszíj, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé.

A NOLAN N90-3 felnyitható bukósisak az N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészített, B902L R, B902 R, B601 R, ESS–MCS III R modulokkal kompatibilis.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve