X-LITE X803RS ULTRA CARBON RINS REPLICA

270 000 Ft

Cikkszám:X-803RSUC-REPRIN
Törlés
Tömeg 0.0000 kg
szín

dekor

méret

M

Márka

Cikkszám: X-803RSUC-REPRIN Kategória:

X-LITE X803RS ULTRA CARBON RINS REPLICA

Az X-803 RS Ultra Carbon az X-lite új full face versenysisakja, Racetrack Setup-pal tuningolva: ez magában foglal egy sötétzöld plexit a dobozban és a RAS-t, Racetrack Aerodynamic Spoiler, egy átlátszó, hátsó légterelőt, amivel még inkább a versenypályán érezheted magad. A magas karbontartalom miatt mérete és súlya is kompakt, valamint a Racing Air Flow szellőzésnek és a Carbon Fitting Experience-nek köszönhetően az X-803 RS Ultra Carbonnal minden motoros a maximumot nyújtja majd az aszfalton.
Karonbszálas héj
3 héjméret
Ultraszéles plexi a széles látómezőért
Double-Action pleximechanika a zárhatóság érdekében
Mosható és kivehető nyakpárna
Mosható és kivehető bélés
Elérhető méretek: XXS-XXL
RAF Ventillation System – A Racing Air Flow Szellőzőrendszer egy felső, elülső légbeömlőből, az állvédőn lévő nyílásból épül fel, amik biztosítják a megfelelő légáramlást hűvösen tartva a fejet. Az oldalsó és hátsó kiömlők kivezetik az elhasznált, meleg levegőt a sisakból.
NERS – A Nolan Emergency Release System lehetővé teszi, hogy a vészhelyzet esetén az arcpárnák könnyen eltávolíthatók a még fejen lévő bukósisakból a piros szalagok meghúzásával.
Carbon Fitting Racing Experience – A bélés aktív karbon és hálós kialakításának köszönhetően hűvösen és szárazon tartja a fejet. A belső bélés és arcpárnák antibakteriálisak, egyszerűen kivehetők és moshatók.