-20%

X502 MX START

139 000 Ft 111 200 Ft

Az X-lite csúcsminőségű, off-road verseny-bukósisakja.

Cikkszám:X-502-STA
Törlés
Tömeg 0.0000 kg
szín

fehér

méret

XL

Márka

Cikkszám: X-502-STA Kategória:

X502 MX START

Agresszív megjelenés és gazdag technológiai felszereltség jellemzi. A NERS rendszerrel az arcpárnák könnyen eltávolíthatók veszély esetén, valamint hatékony szellőztető rendszere (2 elülső beömlő és egy hátsó kiömlő, hogy a levegő cserélődjön és friss maradjon) és innovatív karbon bélése tökéletessé teszi a cross pályára. Camel Bag rendszer előkészítéssel rendelkezik.

Trikompozit héj
2 héjméret
Ultraszéles plexi a szélesebb látómezőért
Mosható és kivehető nyakpárna
Mosható és kivehető bélés
Mikrolock 2 záródás
Camel Bag előkészítés
Elérhető méretek: XXS-XXXL
NERS – A Nolan Emergency Release System lehetővé teszi, hogy a vészhelyzet esetén az arcpárnák könnyen eltávolíthatók a még fejen lévő bukósisakból a piros szalagok meghúzásával.
Racing Air Flow Szellőzőrendszer egy felső, elülső légbeömlőből, az állvédőn lévő nyílásból épül fel, amik biztosítják a megfelelő légáramlást hűvösen tartva a fejet. Az oldalsó és hátsó kiömlők kivezetik az elhasznált, meleg levegőt a sisakból.
Carbon Fitting Racing Experience – A bélés aktív karbon és hálós kialakításának köszönhetően hűvösen és szárazon tartja a fejet. A belső bélés és arcpárnák antibakteriálisak, egyszerűen kivehetők és moshatók.