Notice: Undefined index: id_product in /home/euromotor/public_html/classes/Product.php on line 2404
Forgalmazott Márkáinkról - EUROMOTOR

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék.

Forgalmazott márkáink

Kattints a kiválasztott logóra, hogy többet megtudj a márkáról!Schuberth


Biztonság német módra

A Schuberth immár több mint 70 éve a fogalom képviselője. Már az 1940-es évek óta készítenek védősisakokat különböző területekre, 1954 óta pedig a motorkerékpárosok is viselhetik a Schuberth névvel ellátott bukósisakokat. Ez volt a kezdete annak a sikertörténetnek, ami a mai napig töretlenül tart. A cég megszámlálhatatlanul sok sisakot adott el ez idő alatt, és rengeteg elégedett ügyfél pozitív visszajelzése áll mögöttük.

Napjainkban a Schubert Magdeburgban fejleszti és készíti a termékeit.

A portfóliójuk: munkavédelmi bukósisakok, rendőrségi, tűzoltói, katonai, Forma 1-es és motorkerékpáros bukósisakok. Híres Forma 1-es pilóták is a Schuberth biztonságára támaszkodnak, akárcsak számos profi életmentő is. Igazán büszkék vagyunk erre!

Kitűnő minőség egy kitűnő csapattól

Több mint 400 foglalkoztatott dolgozik a Magdeburgi gyárban. A mérnökök folyamatosan új ötletekkel állnak elő és fejlesztenek a házon belüli szélcsatornában. A sisakokat hőmérsékleti és akusztikai tesztnek vetik alá, hogy a vásárló kezébe már egy minden apró részletében tökéletes darab kerülhessen.

Minden egyes motoros bukósisak elkészülése kétkezi munka eredménye – az első lépéstől az utolsóig.

Regionális cég a nemzetközi figyelem középpontjában

A Schuberth bukósisakokat napjainkban 55 országba importálják. 2010 óta Észak-Amerikába is szállítanak a saját leányvállalatukon keresztül, emellett Olaszországban és Thaiföldön is vannak a cégnek leányvállalatai. A gyártó folyamatosan igyekszik új piacokra betörni és szélesíteni a nemzetközi jelenlétet. A jövőben tovább szeretnék növelni a piaci részesedést és ehhez igazodóan a céget is.

Erős partnerekkel megélt tapasztalatok

A húzónevek, mint például Nico Rosberg, Nico Hülkenberg vagy Felipe Massa, és a magas minőségi követelmények egy erős, „német gyártmány” termékkel párosítva – ez a kulcs a cég további sikereihez. Az alkalmazottak szenvedélye, a vásárlók magas követelményei és a gyár minőségi részletek iránti rajongása inspirációként hat nap mint nap, hogy a lehető legjobbat adhassák, adhassuk Neked, a vásárlónak!

Ha további részleteket is szeretnél olvasni a cégről, ide kattintva megteheted.

Xlite szövege
Xlite szövege

Hevik


A Hevik a motorkerékpáros kiegészítőket gyártó Kappa leányvállalata, az olasz cég mostantól ezen új márkanév alatt hozza forgalomba motorosruházati termékeit.
A Hevik folyamatosan bővülő kollekciójában a már ismert technikai alsóruházat, láthatósági mellények, esőruhák és egyéb kiegészítők mellett számos új termék szerepel, például különböző motoros kabátok és motoros farmerek is. A Hevik felszerelések a Kappától megszokott minőséget és rendkívül kedvező ár-érték arányt képviselik.

Zandona


A Zandona története 1985-ben kezdődött, a világ egyik legjelentősebb ipari részén, elköteleződve a műanyag technológia kutatás-fejlesztése felé. 1997-ben kezdték el a személyi védőfelszerelések (Personal Protective Equipment - PPE) tanulmányozását és fejlesztését, amelyet 2001-re befejeztek és azóta már világszerte értékesítenek.
2001 óta a Zandona garancia a szakértelemre és a professzionalitásra a védőfelszerelések készítésének területén, teljes egészében Olaszországban tervezve, tanúsítva és gyártva. Az eltelt idő alatt megszerzett tapasztalatok segítik a gyártót abban, hogy innovatív, magas minőségű és funkcionális kialakítású termékeket készíthessenek.
A versenycsapatokkal, dizájnerekkel, modellezőkkel és technikusokkal kialakított együttműködés ösztönzi a Zandonàt arra, hogy fejlesszen és folyamatosan frissítse a műszaki megoldásait. Ezen tapasztalatok megosztása hozzájárul, hogy tovább gazdagítsák a kutatás-fejlesztési laborukat, folyamatosan jobbá téve a Zandonà termékeket minőség, teljesítmény, stílus és komfort tekintetében is. A küldetés a „szenvedélyek védelme”, a cél a felhasználók elégedettsége.
További érdekességek az olasz gyártóról itt.

Wunderlich


A Wunderlich 2015-ben ünnepelte alapításának 30. évfordulóját. Az eltelt több mint negyed évszázad alatt a német cég neve elválaszthatatlanul összefort a személyre szabott BMW és Yamaha motorkerékpárokkal.

A vállalat története az alapító, Erich Wunderlich szüleinek garázsában kezdődött. A márka első katalógusa egy 8 oldalas, írógéppel készített füzetecske volt, amelyben olyan innovatív termékek szerepeltek, mint például a felül fekvő vezérműtengelyekhez tervezett közvetlen kenési rendszer.

Két évvel később a garázs már szűkösnek bizonyult, ezért a – kezdetben Yamahákkal foglalkozó – Wunderlich az ahrweileri vasútállomáshoz költözött egy raktárépületbe. Természetesen a termékpaletta is bővült, ekkor már a vázkiegészítőktől a blokkalkatrészekig mindenféle tuningfelszerelést gyártottak.

Erich Wunderlich láthatóan a helyes úton járt, termékei iránt egyre nőtt a kereslet; mivel a munkát már nem győzte egyedül, 1988-ban felvette első alkalmazottját. 1989-ben újabb költözés következett: idilli környezetben, egy régi szőlészet épületében folytatták a munkát, ahol már ezer négyzetméternél is nagyobb raktárépület állt rendelkezésükre.

Ugyanebben az évben kezdődött a BMW-s kapcsolat egy R 100 GS megvásárlásával, 1991-ben pedig a nemzetközi közönség előtt is sikeresen bemutatkozott a cég a kölni IFMA kiállításon. A növekedést jól mutatják a Wunderlich katalógusának adatai: az 1992-es BMW-s kiadványban 67 oldalon már többi mint 200 termék szerepelt, és 5000 példányban nyomtatták ki. Négy évvel később a katalógus példányszáma elérte a 20 000-et. Az ezredforduló újabb mérföldkövet jelentett a cég életében, a Wunderlich ekkor szerezte meg – a szegmensben az elsők között – az ISO 9001 minősítést. Egy évvel később az ISO 9001:2000 minősítést is megkapta a vállalat. A yamahás részleget 2002-ben zárták be azért, hogy a tervezők minden tudásukkal és erejükkel a BMW alkatrészek fejlesztésére

koncentrálhassanak. A növekedés miatt elkerülhetetlenné vált az újabb helyszínváltás, a cég előbb Bad Bodendorfba, majd 2004-ben Sinzigbe költözött. Jelenleg is ez a német városka a Wunderlich székhelye: három épületben folyik a munka, itt kapott helyet a fejlesztőrészleg, az adminisztráció és a központi raktár is.

A cég születésnapi ajándékként csodálatos elismerést kapott a német Motorrad szaklap olvasóitól, akik a Wunderlichet a 2010-es év legjobb márkájának választották az egyedi kiegészítők (custom) kategóriában.

További információk itt és a Wunderlich honlapján.

Grex


A Grex neve a motorosok körében sokaknak ismerősen csenghet, mint egy nagyon kedvező árú, mégis jó minőséget képviselő sisakmárka. Erre a garancia a gyártó, amely nem más, mint a NolanGroup, amelynek nevéhez a Nolan és az X-lite bukók, valamint az N-Com kommunikációs rendszerek fűződnek. A Grex kedvező árfekvésben, egyszerűbb kivitelben, de a NolanGroup-tól elvárható magas minőségi és biztonsági színvonalat megtartva kínál mindenki számára elérhető sisakokat.

A 2015-ös szezontól a NolanGroup a három márka hazai képviseletét egy kézbe helyezte. Így mostantól a Nolan és az X-lite mellett a Grex bukósisakokat is az EuroMotor Kft. importálja Magyarországon, így teljessé téve termékpalettáját.

A Grex kínálatában található felnyitható, zárt, nyitott és crossover (kivehető állvédős jet) bukósisak is.

A márka 2016-os húzómodelljei a Grex G9.1 Evolve, amely a Nolan N90 utódjának továbbfejlesztett változata, a G6.1, amely az N62 utódja, a G4.1 Pro, amely az N43 utódja, a G3.1, a G2.1 és 1.1, valamint a DJ1, amely az N20 utódja.

Kappa


Az 1956-ban Olaszországban Cappa néven megszülető fiatal márka Paolo Vettore vezetése alatt a termékei praktikusságáról és részleteknek szánt figyelemnek köszönhetően híresült el.

Bár Olaszország egy remek kiindulópont és bölcső volt, hamar szűkössé vált a márkának, amely nagy dolgokra volt hivatott. Éppen ezért 1991-ben, Giuseppe Visenzi, korábbi gyorsasági motorversenyző bajnok és a Givi márka alapítója, felvásárolta a céget, amely a Kappa nevet vette fel.

A névváltozás után a Kappa elkezdett nemzetközileg terjeszkedni, 1995-ben létrehozta leányvállalatát Mountuel-ben, Franciaországban, majd 1999-ben a Bacelona tartománybeli Olerdola-ban, Spanyolországban. A gyár azóta is igyekszik tovább növekedni, és a folyamatos kutatással elérni a hihetetlen magas minőséget, amit minden motoros megérdemel.

Mindegy, hogy gyors pályán csapatod, kalandozol az ismeretlenben, elképzelhetetlen távolságokat teszel meg, vagy egyszerűen a forgalommal küzdesz úton a munkába, az egyetlen fontos dolog, hogy mindezt teljes kényelemben és biztonságban tudd megtenni két keréken.

A Kappa 60 éve arra tesz fel mindent, hogy javítsa a motorosok életét.

N-Com


Kapcsolatban maradni bárhol és bármikor, akár motorozás közben is: az N-Com moduláris kommunikációs rendszerei ezt biztosítja.

Beszélgess az utasoddal vagy más motorossal, telefonálj, hallgass zenét, használj GPS navigációt vagy a motorod hangrendszerét egyszerűen, intuitív módon.

Az N-Com rendszer tökéletesen integrálható az előkészített Nolan sisakokba, könnyű a beszerelésük, valamint garantálják a kényelmes és praktikus használatot. A hangminőség kiváló, a beszélgetések tisztán érthetőek még végsebesség körüli tempónál is.

Az N-Com kiegészítők széles választéka a legigényesebb motorosok igényeit is kielégítik: kábelen keresztül különböző lejátszó eszközök csatlakoztathatók, az N-Com készülék pedig tölthető akár út közben is.

Új sisak vásárlásán gondolkodsz? Az N-Com termékek tovább kísérnek utadon. A Nolan sisakok előkészítésének hála, az N-Com rendszer áthelyezhető különböző sisak modellekbe. A legnagyobb szabadság érdekében az N-Com-ot párosíthatod az X-Series és a MULTI rendszerekkel intercom módban.

Biztonság mindenek felett: minden előkészítéssel rendelkező Nolan sisak beszerelt kommunikációs rendszerrel esett át a hatósági vizsgálatokon, következésképpen teljesítik az ECE/ONU 22-05-ös előírást.

Spyke


Spyke és a bőrruhák: a több mint 40 éven átívelő love story

A Spyke története a hetvenes években kezdődött, különböző bőr termékek előállításával. A nyolcvanas évek elején a cég bemutatkozott a terepmotorozás világában kifejezetten motocross és enduro motorosoknak szánt ruházattal.

1990-től a bajnokok viselete

A kilencvenes évek eleján az olasz minőség és design zászlóshajójaként jelent meg a bőrruhák világának fő porondján: a gyorsasági motoros világbajnokságban. Az együttműködés nyerőnek bizonyult, ugyanis 1993 világbajnoka a 125-ös géposztályban a Spyke ruhában versenyző, német Dirk Raudies lett.
2000-ben a márka végre nemzetközileg is elismertté vált; egy szezon alatt a Spyke nem kevesebb, mint két tekintélyes világbajnoki címet is elnyert: az 500 cm3-es királykategóriában az amerikai Kenny Roberts Jr, és az olasz Roberto Locatelli által a 125 cm3-s kategóriában.

Motorosok által tervezve motorosoknak

Ezt követően a cég hatalmas üzleti eredményeket ért el, évről évre bővítették a termékek körét a túrázókat és a városi motorosokat célzó speciális kiegészítőkkel és lábbelikkel.

TCX


A TCX 1999-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a motorkerékpározás szerelmesei számára kiváló minőségű, kényelmes és biztonságos lábbeliket kínáljanak, de mai nevükön csak 2008 óta ismerjük őket.

Az eredetileg Oxtar néven bejegyzett céget ugyanis az után, hogy 2000-ben bemutatták az azóta is a márka high-end termékeit meghatározó, a komoly bokasérülések megelőzése érdekében kifejlesztett T.C.S. (Torsion Control System) rendszerüket és többek között ennek is köszönhetően néhány év alatt a motoroscsizma-gyártók élvonalába küzdötték fel magukat úgy a termékek minősége, mint az eladott darabszám tekintetében, egyik legnagyobb és legbefolyásosabb konkurensük, az Alpinestars beperelte őket nevük miatt - a kiejtett márkanévben a „star”, illetve az Oxtar logó csillaga zavarta őket, melyek miatt, szerintük, a vevők esetleg összetéveszthették a két márkát.

Az olasz bíróság a felperes javára döntött, a TCX-nek pedig nem maradt más választása: a magyarok által leginkább Talmácsi Gábor MotoGP-s lábáról ismert Oxtar csizmákat 2007 után TCX márkanév alatt fejlesztették és terjesztették tovább.

A kulisszák mögött időközben, 2006-ban a cég irányítását átvette az olasz Novation Group. Ez pedig nem csak szerkezeti és financiális megerősödést hozott a TCX számára, de mivel a cégcsoporthoz olyan neves és technikailag fejlett márkák is tartoznak, mint a Kayland (túra és hegymászó bakancsok), a Jolly (tűzoltó és munkabakancsok) és a Cosmas (lábbelik speciális alakulatok és fegyveres erők számára), a Novationön belül felhalmozódott elméleti, anyagismereti és kompozitgyártási tudásból a TCX azóta is rendületlenül profitál.