Notice: Undefined index: id_product in /home/euromotor/public_html/classes/Product.php on line 2404
Schuberth Garancia Program - EUROMOTOR

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék.

SCHUBERTH GARANCIA PROGRAM


Megújult a SCHUBERTH garancia programja, amely ezek után minden sisakra és annak összes alkatrészére 5 évig érvényes. Az online regisztrációval egyszerűbb lett a garanciális ügyek intézése, és a gyártók között egyedüli baleseti garanciája, a Mobility is új formában áll a SCHUBERTH sisakok tulajdonosainak rendelkezésére.

Mit tegyek a vásárlás után a garancia érvényességéhez?

A vásárlást bizonyító számla birtokában a sisakokra automatikusan két év garancia jár. Ahhoz hogy a SCHUBERTH GARANCIA PROGRAM minden szolgáltatást, így az 5 éves kiterjesztett garanciát is igénybe vehesd, elengedhetetlen az online regisztráció. A gyártó oldalán meg kell adnod a személyes és a sisakra vonatkozó adatokat, valamint fel kell töltened a vásárláskor kapott számlát, így azt már nem kell tovább őrizgetned (bár a kidobását továbbra sem javasoljuk). Ezt követően a megadott e-mail címre kapsz egy üzenetet, amiben egy a regisztrációt megerősítő link található.

 

Mit tegyek garanciális hiba esetén?

A hibás sisakon kívül a regisztrációt bizonyító dokumentumot és/vagy a számlát kell bevinned a vásárlás üzletébe, valamint szükség lesz a személyes adataidra és egy telefonszámra, amin napközben elérhetünk. A garanciális hiba meglétéről és annak kezeléséről minden esetben a SCHUBERTH dönt. Ez alapján a hibás sisakot kicserélhetjük, vagy kiküldhetjük javításra.


Mire nem terjed ki a garancia?

-Balesetben megsérült sisakra (erre a SCHUBERTH BALESET BIZTOSÍTÁSI PROGRAM vonatkozik)
- Összekarcolódott plexire, napszemüvegre, sisakhéjra
- Nem megfelelő használatból eredő hibákra
- Fényezési hibákra és karcolásokra, melyek nem akadályozzák a sisak használatát
- Nem megfelelő karbantartásból adódó hibákra
- Eszközök és kiegészítők nem megfelelő beszereléséből adódó károkra, vagy rossz minőségű, hibás vagy nem kompatibilis harmadik fél által gyártott eszköz és kiegészítő beszerelése okozta károkra. Harmadik fél által gyártott eszköznek és kiegészítőnek számít minden olyan termék, amely nem viseli a SCHUBERTH védjegyet.
- Szándékos károsítás vagy a sisakon végzett módosítás okozta hiba

 

SCHUBERTH BALESET BIZTOSÍTÁSI PROGRAM


Bár a sisak balesetből származó sérüléseire nem terjed ki a garancia, és biztonsági okokból nem is javíthatók ezek a hibák, a program keretében a SCHUBERTH lehetőséget biztosít a pórul járt motorosoknak, hogy egyharmad áron vásároljanak a korábbival megegyező sisakot.


Hogyan vehetem igénybe a BALESET BIZTOSÍTÁSI PROGRAMOT?

Baleset esetén, ha megsérül a sisakod, a garanciális követelményeken kívül szükség lesz a személyi igazolványodra vagy útleveledre és a balesetről készült rendőrségi jegyzőkönyvre. Fontos, hogy ezt a szolgáltatást is csak akkor veheted igénybe, ha regisztrálod a sisakod a Schuberth oldalán.

 

 

Regisztráció és bővebb információ a SCHUBERTH hivatalos oldalán