Notice: Undefined index: id_product in /home/euromotor/public_html/classes/Product.php on line 2404
Euromotor Baleseti Cseregarancia - EUROMOTOR

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék.

EUROMOTOR BALESETI CSEREGARANCIA


EuroMotor Baleseti Cseregarancia (EBCS) néven új szolgáltatást vezetett be az EuroMotor Kft. 2013. június 5-től. A magyar motorkerékpáros piacon egyedülálló program révén az EuroMotor Kft. vásárlói jelentős, akár 40 százalékos kedvezménnyel cserélhetik le balesetben megsérült bukósisakjukat, motorosruházatukat és motoroscsizmájukat. A motorosok többsége tisztában van a motorozás veszélyeivel, és szerencsére egyre nő azok aránya, akik a póló-gatya-strandpapucs szett helyett a korrekt védőruházatot választják, amikor nyeregbe ülnek. A valós védelmet nyújtó, minőségi, kényelmes és tartós motorosruházat beszerzése nem olcsó mulatság, ráadásul ezek a védőfelszerelések – elsősorban a bukósisakok – felépítésükből, műszaki jellemzőikből kifolyólag csupán egy baleset során képesek megfelelő védelmet nyújtani viselőjüknek. Miután teljesítették feladatukat, le kell cserélni őket, újat kell beszerezni helyettük, ami ismét komoly kiadást jelent.

Ha a balesetet nem a motoros okozza, viszonylag egyszerű a helyzet, hiszen az anyagi kárt – így a felszerelés árát is – fedezi a vétkes fél kötelező felelősségbiztosítása. Mi a helyzet azonban akkor, ha a motoros hibázik? Ilyenkor mindent magának kell fizetnie, a motor javíttatása mellett a felszerelés pótlása is az ő pénztárcáját terheli.

Ezekben az esetekben nyújt segítséget a magyar motorkerékpáros piacon egyedülálló EuroMotor Baleseti Cseregarancia (EBCS) szolgáltatás: az EuroMotor Kft.-nél vásárolt, balesetben megsérült motorosfelszereléseket az ügyfelek jelentős, akár 40 százalékos kedvezménnyel cserélhetik új darabokra. Ha a vásárló az eredetiével azonos vagy annál magasabb kategóriájú új terméket választ, az eredeti termék vételárának 40 százalékát kapja meg kedvezményként (1. példa). Ha a vásárló az eredetiénél alacsonyabb kategóriájú új terméket választ, az új termék árából 40 százalék kedvezményben részesül (2. példa).

1. példa:

- A balesetben megsérült eredeti termék: 100.000,- Ft-ért vásárolt bukósisak (az árak bruttó kiskereskedelmi árak).

- A sérült termék pótlására választott új termék: 100.000,- Ft listaárú bukósisak.

- Kedvezmény az új termékre: 40.000,- Ft (az eredeti termék vételárának 40 százaléka).

- Az új termékért fizetendő összeg: 60.000,- Ft (100.000,- Ft helyett).

2. példa:

- A balesetben megsérült eredeti termék: 80.000,- Ft-ért vásárolt motoroskabát.

- A sérült termék pótlására választott új termék: 60.000,- Ft listaárú motoroskabát.

- Kedvezmény az új termékre: 24.000,- Ft (az új termék vételárának 40 százaléka).

- Az új termékért fizetendő összeg: 36.000,- Ft (60.000,- Ft helyett).

Az EuroMotor Baleseti Cseregarancia (EBCS) az EuroMotor Kft.-nél vásárolt

NolanX-lite és Kappa bukósisakokra, Spyke és Kappa motorosruházatra (egy- és kétrészes bőrruhák, bőrkabátok, bőrnadrágok, textilkabátok, textilnadrágok), valamint Spyke és TCX motoros lábbelikre (csizmák, cipők) érvényes. A Schuberth bukósisakokra a Schuberth Mobility Program

Az EuroMotor Baleseti Cseregarancia (EBCS) az EuroMotor Kft.-nél vásárolt Nolan, X-lite és Kappa bukósisakokra, Spyke és Kappa motorosruházatra (egy- és kétrészes bőrruhák, bőrkabátok, bőrnadrágok, textilkabátok, textilnadrágok), valamint Spyke és TCX motoros lábbelikre (csizmák, cipők) érvényes.A Schuberth bukósisakokra a Schuberth Mobility Program által biztosított cseregarancia vonatkozik.

Az EBCS szolgáltatás az EuroMotor Kft.-nél vásárolt bukósisakok, motorosruházat és motoros lábbelik esetében a vásárlástól számított 18 hónapig érvényes: ha a baleset ezen időtartamon belül következik be, igénybevehető az EBCS szolgáltatás. Az EBCS által biztosított kedvezményes vásárlásra a balesetet követő 60. napig van lehetőség. Az EBCS kedvezménnyel vásárolt cseretermékekhez nem jár újabb EBCS szolgáltatás.

Az EuroMotor Baleseti Cseregarancia csak akkor vehető igénybe, ha a pótolni kívánt termék(ek) sérülését okozó baleset a vásárló hibájából következett be. Az EBCS csak olyan termék esetében alkalmazható, amely közúti közlekedési balesetben olyan mértékben sérült, hogy már nem képes maradéktalanul ellátni védő funkcióját és nem is javítható (ezeket az EuroMotor Kft. szakemberei állapítják meg).

Az EBCS igénybevételéhez szükség van a motoros balesetről rendőrség által készített baleseti jegyzőkönyvre, személyazonosító okmányra (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél), a sérült termék vásárlását igazoló számlára, blokkra vagy jótállási jegyre (tisztán látható eladási dátummal), valamint a sérült termék bemutatására.

Az EBCS más kedvezménnyel nem vonható össze.