Notice: Undefined index: id_product in /home/euromotor/public_html/classes/Product.php on line 2404
Euromotor Ajándékkártya - EUROMOTOR

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék.

EUROMOTOR AJÁNDÉKKÁRTYA


Testre szabott ajándékot keresel motoros rokonaid és barátaid számára? Térj be az EuroMotor motoros boltba, kérj egy stílusos ajándékkártyát, töltsd fel tetszőleges összeggel, csomagold be és add át.

Az ajándékozott biztosan örül majd, hiszen az összeget szabadon felhasználhatja Schuberth, X-lite, Nolan, Grex, N-Com, Spyke, TCX, Zandona, Kappa és Hevik termékek, illetve kiegészítők vásárlásakor az EuroMotor üzletében.

Az új ajándékkártya bevezetésével egyidőben frissült az EuroMotor törzsvásárlói rendszere is. A visszatérő ügyfelek vásárlásainak nyilvántartása ezentúl szintén plasztikkártyán történik. A törzsvásárlói rendszer lényege, hogy minél többet vásárol valaki az EuroMotor motoros boltban, annál nagyobb állandó kedvezményre lesz jogosult.

Ajándékkártya vásárlásakor az összeget természetesen ugyanúgy jóváírják a törzsvásárlói kártyán, mint bármely más termék esetében, vagyis az ajándékozással nemcsak a rokonok, barátok járnak jól, hanem az ajándékozó is. Az ajándékba adott EuroMotor kártyák pedig – az ajándékozott kérésére – később törzsvásárlói kártyaként használhatók.