Testre szabott ajándékot keresel motoros rokonaid és barátaid számára? Térj be az EuroMotor motoros boltba, kérj egy stílusos ajándékkártyát, töltsd fel tetszőleges összeggel, csomagold be és add át. Az ajándékozott biztosan örül majd, hiszen az összeget szabadon felhasználhatja Schuberth, X-lite, Nolan, Grex, N-Com, Spyke, TCX, Zandona, Kappa és Hevik termékek, illetve kiegészítők vásárlásakor az EuroMotor üzletében. Ajándékkártya vásárlásakor az összeget természetesen ugyanúgy jóváírják a törzsvásárlói kártyán, mint bármely más termék esetében, vagyis az ajándékozással nemcsak a rokonok, barátok járnak jól, hanem az ajándékozó is. Az ajándékba adott EuroMotor kártyák pedig – az ajándékozott kérésére – később törzsvásárlói kártyaként használhatók.

Kedvezmény kártyák:

  • Törzsvásárlói kártya

A visszatérő ügyfelek vásárlásainak nyilvántartása plasztikkártyán történik. A törzsvásárlói rendszer lényege, hogy minél többet vásárol valaki az EuroMotor üzletében, annál nagyobb állandó kedvezményre lesz jogosult.

A törzsvásárlói kártyára feltöltött minden 50.000 Ft 1% kedvezményre jogosít.

500.000 Ft felett a kedvezmény mértéke fix 10%.

Az törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel, akciókkal nem vonható össze.

  • Friss jogosítvány kedvezmény

Új motoros vagy? Mi segítünk! Ha egy évnél frissebb a motoros jogosítványod (lehet az bármilyen kategóriájú), vagy most iratkoztál be a tanfolyamra 10% kedvezménnyel vásárolhatsz az EuroMotor-nál egy éven keresztül.

A kedvezmény már a jogosítvány megszerzése előtt, a tanfolyam ideje alatt igénybe vehető, így akár már az oktatásra saját felszerelésben mehetsz!

Az akció saját jogosítvány felmutatásával, vagy a tanfolyamon való részvételt tanúsító, a motorosiskola bélyegzőjével ellátott igazolással vehető igénybe.

  • Partneri- és klubkedvezmények

Több motoros klubbal, egyesülettel is együttműködő kapcsolatban állunk, amelyek tagjai állandó 15% kedvezményre jogosultak üzletünkben történő vásárlás esetén. A klubkedvezmények igénybevételéhez elengedhetetlen feltétel a tagság igazolása az adott évre érvényes, névre szóló klubkártya felmutatásával, ennek hiányában sajnos nem áll módunkban a kedvezményt érvényesíteni.