Notice: Undefined index: id_product in /home/euromotor/public_html/classes/Product.php on line 2404
A TCX 2018-as limitált újdonságai

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék.

A TCX 2018-as limitált újdonságai

A TCX 2018-as limitált újdonságai

TCX Urbanner

Az Urbanner egy Gore-TEX membrános limitált szériás városi motoros cipő.

A legújabb modell, az URBANNER GORE-TEX®, az EICMA 2017-es bemutatóján, exkluzív limitált kiadásban jelent meg.Ezeknek a cipőknek a tulajdonságai egyedülálló eredménnyel rendelkeznek, amelynek formatervezése a legdivatosabb sportcipőből indul ki. Három színváltozatban kapható; kék/fekete, piros/fekete és szürke/fekete, a talpa speciális csúszásmentes anyagból készül, és speciális mintázatokat tartalmaz, ami elősegíti a víz áramlását és biztosítja a maximális tapadást.

A felső része full grain bőrből készült. A kényelmes illeszkedés egy speciális kialakításból származik, amely figyelembe veszi a lábak egyediségét. Ezt kiegészíti egy speciális GORE-TEX® (Extended Comfort Footwear) membrán, amely megakadályozza a víz bejutását, és lehetővé teszi az izzadás elkerülését, ezáltal garantálva a lélegzőséget és a kiváló klímaviszonyt. A boka területén ergonomikus párnázat helyezkedik el. Rögzítése klasszikus rendszerrel működik, színes cipzárral.

A limitált kiadás 2018 februárjától elérhető.

TCX Zarco replika

RT race és RT race pro közötti köztes modell. Limitált szériás versenycsizma. Egyetlen zöldes TCX csizma.

Az alapmodellhez, vagyis az RT racehez képest annyiban tér el, hogy perforált a felső része és a még jobb ventilláció érdekében a csizma különböző helyein további fémhálós szellőzőket helyezett el a gyártó. A Zarco replika emellett megkapta az RT race pro magnézium orrkoptatóját.

TCX egyik csúcs versenycsizmája. Belső fűzős rendszerének köszönhetően mozgásmentesre illeszthető a csizma, tehát teljes illeszkedést biztosít. Belső komfort és védelem fokozása érdekében duplán párnázott bélés található, perforált bevonattal a szellőzés érdekében.A TCX saját szabadalmazású T.C.S.( Torsion Control System) bokavédelmi rendszer továbbfejlesztéseként az RT race családnál már a D.F.C. (Double Flex Control System) rendszert alkalmazzák.


Hozzászólnál? :)

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg.)
* Hozzászólás:
Megerősítő kód: