Notice: Undefined index: id_product in /home/euromotor/public_html/classes/Product.php on line 2404
csizma válogatás

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék.

csizma válogatás

csizma válogatás

Készítettünk egy kis csizma válogatást az adott kategóriákban :

  • Café racer bakancs: X-GARAGE 30%

Az X-Garage a TCX CE minősítésű motoros cipője. A cipő felső része full grain bőrből készült, a belseje lélegző kivitelezésű. A viselő biztonságát orr-, és sarokvédő szolgálja. A talpbetéte anatómiailag formázott és kivehető. Talpa extra vékony EVA összetevős.

  • Cruiser csizma: HERITAGE RETRO 20%

A Heritage retro a TCX CE minősítésű túracsizmája, A csizma full grain vintage bőrből készült, állítható csattokkal az oldalán, belseje teljesen vízálló. A viselő biztonságáról a orr-és sarokvédő gondoskodik. Talpbetéte anatómiailag formázott és kivehető. Talpa gumis, nagy kopásállóságú és a desing miatt vintage kinézetet párosítottak hozzá.

  • Városi cipő: STREET ACE WP 10%

A Street Ace WP a TCX városi motoroscipője. Felső része full grain bőr és hasított bőr kombinációja. Belső része teljesen vízálló. Bokájánál, orránál, valamint a sarkánál protektoros megerősítések találhatóak. A cipő fűző segítségével zárható. Az anatómiai szempontok figyelembevételével készített talpbetét cserélhető. Talpa, gumis és magas kopásállóságú.

  • Adventure csizma: DRIFTER WP 10%

A Drifter a TCX CE minősítésű túraenduro csizmája. A csizma vintage bőrből készült, első és hátsó részén mikroszálas párnázottságával növeli a komfortérzetet, belseje teljesen vízálló. A viselő biztonságáról a poliuratán sípcsont-, boka-, és bőr váltóvédő gondoskodik. 3 állítható alumínium csattal zárható, valamint ergonómiai desingnnal rendelkezik. Talp kiváló tapadásának köszönhetően minden talajon kiválóan helytáll.

....amennyiben erre a banner mögötti hírre hivatkozol, 10-30% kedvezményben részesülsz!

Kérlek, jelezd a kasszánál vásárláskor!


Hozzászólnál? :)

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg.)
* Hozzászólás:
Megerősítő kód: