Kategóriák

Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Segíteni a legjobb érzés! - Ünnepélyes Kappa bukósisak átadás a Pető Intézet végzőseinek

Segíteni a legjobb érzés! - Ünnepélyes Kappa bukósisak átadás a Pető Intézet végzőseinek

Decemberben csatlakoztunk mi is a Négy kerékről Két kerékre szervezet jótékonysági akciójához és felajánlottunk licitre egy Nolan N62 típusú bukósisakot. De mi is volt a cél?

A Négy kerékről Két kerékre szervezet minden évben rengeteg örömöt és új élményt hoz a Pető Intézet végzős diákjainak. Sok-sok motoros jóbarátot összegyűjtve elviszik a gyerkőcöket egy nagy, közös motorozásra. Aki motorozik, tudja, hogy ez mekkora élmény, két keréken, érezve a szellő simogatását igazán szabadnak érzi magát az ember.

Sajnos minden évben visszatérő probléma volt a sisakhiány. Ezért indult decemberben az árverés, amit a Vatera is támogatott. A befolyt pénzből annyi sisakot szerettek volna vásárolni a szervezők, amennyit csak lehet. Itt került a képbe az EuroMotor. Nagy örömmel ajánlottuk fel a Nolan sisakot, amit aztán rengeteg sztár is dedikált. A licit nyertese, Rycsi nagylelkű felajánlásának köszönhetően nem kevesebb, mint 21 sisak ára folyt be. Ezt a számot további kettővel növelték a Vaterán befolyt adományok, így már 23 sisak kerülhetett a Pető Intézethez. Ezt az EuroMotor még további öttel toldotta meg, így végül 28 sisakot adhattunk át a lelkes gyerekeknek július elején, hogy biztonságban mehessenek el motorozni az összegyűlt rengeteg motorossal.

Nem véletlenül tartja a mondás, hogy adni jobb, mint kapni. Mikor megérkeztünk, feszengve gyülekeztek a diákok, hiszen a legtöbbjük először ül majd motorra. Aztán ahogy szépen minden motoros lerakta egy kupacra a rengeteg sisakot, rögtön feloldódtak a gyerekek és elindult a susmus. Többször hallottunk az „Azta, mennyi sisak!” és a „Nézd, annyi doboz van itt, hogy várat is lehetne belőle építeni!” felkiáltásokat. Elmondhatatlanul boldogok voltunk, a gyerekek öröme pillanatok alatt ráragadt mindenkire és sok motoros barát együtt figyelte csillogó szemmel, ahogy átveszik a gyerekek a sisakokat. Gyors méretpróba és a szükséges egyéb védőfelszerelések felvétele után elindult a csipet-csapat (ki-ki motorral, mások busszal) az örkényi Euroringre, ahol a felajánlásoknak köszönhetően bátran és biztonságban motorozhatott mindenki egy jót.

Szeretnénk ezúton is megköszönni mindenkinek, aki részt vett az akcióban, biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élményekkel gazdagítottunk sok-sok végzős diákot!

További képek elérhetők a Facebook oldalunkon!


Hozzászólnál? :)

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg.)
* Hozzászólás:
Megerősítő kód: