Kategóriák

Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Akciós termékek

Kumpan elektromos robogó tesztvezetés Föld napja alkalmából!

Kumpan elektromos robogó tesztvezetés  Föld napja alkalmából!

Kedves Vásárlóink!

Szeretettel várunk Benneteket a Föld napján, április 22-én szombaton 10:00-tól, a WestEnd City Center főbejáratánál, illetve tetőteraszán!

A Föld napja a világ legnagyobb környezeti eseménye. 192 országban kerül megrendezésre, ami több, mint 1 milliárd ember részvételét jelenti.

Hazánkban is rengeteg program kerül megrendezésre a környezetvédelem nevében. Úgy gondoltuk, ez egy remek alkalom arra, hogy bemutassuk Nektek új büszkeségeinket, a német gyártású Kumpan electric robogókat és rollereket. Lehetősége nyílik mindenkinek kipróbálni a járműveket, aki elkötelezett környezetvédő és fontos számára a környezettudatos közlekedés, de az is, aki csak kíváncsi, hogy milyen egy ilyen új generációs robogót vezetni.

A helyszínen megtudhattok minden információt a robogókról, rollerekről.

A WestEnd ad helyet a V4 kerékpárverseny rajtjának is és rengeteg egyéb programmal készültek a Föld napjára. A hétköznapokban is támogatják a fenntartható fejlődést Zöld programjukkal.

Ezek tükrében, szívesen csatlakoztunk mi is a programok színesítéséhez tesztvezetésünkkel.

Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/882062865269609/

Várunk Titeket nagy szeretettel!*

* A tesztvezetés megkezdéséhez felelősségvállalási nyilatkozat aláírása, illetve 100 000 Ft (százezer forint) letét szükséges, jogi okokból!

Hozzászólnál? :)

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg.)
* Hozzászólás:
Megerősítő kód: