Termékeink

Új termékek
  • Új termékek
  • Akciók
  • Outlet termékek
ÚJ TERMÉKschuberth
antracit
matt fluo sárga
piros
Close
ÚJ TERMÉKtcx
fekete
Close

TCX INFINITY 3 GORE-TEX ADV

152 000 Ft
CE-minősítésű, GORE-TEX® membrános vízhatlan motoros csizma. Túraendurósoknak szánt igazi crossover, a túra- és krosszcsizmák keresztezése hosszú szárú változatban, amit a legnagyobb igénybevételű kalandtúrákra, minden terepre és minden időjárásra fejlesztettek.
ÚJ TERMÉKtcx
fekete
Close

TCX S-TR1 WOMAN

108 000 Ft
TCX S-TR1 WOMAN
Női sportcsizma utcai és versenypályás használatra.

Arra tervezték, hogy védje a lábat, a bokaízületet és a sípcsontot, miközben tökéletes egyensúlyt garantál a biztonság és a kényelem között. A TCX különleges Woman Fitting Concept protokollja szerint készül, hogy tökéletesen megfeleljen a női láb anatómiájának, különös tekintettel a vékonyabb lábközépre, a hangsúlyosabb lábfejre és a kisebb sarokra.

ÚJ TERMÉKnolan
matt fekete
Close

NOLAN N60-6 SPORT DARK EDITION

100 000 Ft
Ez az N60-6 polikarbonát full-face sisak új, sportos szegmense, amelyet a merészebb motorosok igényeihez tervezett nagy hátsó spoilerrel egészítettek ki. Sportos ihletésű dizájnnal, színválasztékkal és grafikával kezdődően a megkülönböztetésre törekvő felhasználóknak. A széles plexi, a kivételes szellőzőrendszer és a kivehető/mosható bélése könnyen viselhetővé és funkcionálissá teszi minden úton. Motorozzon magabiztosan, tudva, hogy az N60-6 SPORT megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.

KAPPA CUBE 32 literes felső doboz

28 000 Ft
Vízálló MONOLOCK® doboz 32 literes űrtartalommal